Katalógus

Bekapcsolt szűrők:
Rendelkezésre állás
Állapot

Információ

Leértékelések

Jelenleg nincsen akciós termék.
WEBTÁRHELY CSOMAGJAINK

Olcsó webtárhely csomagjainkat a legnagyobb körültekintés mellett állítottuk össze, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást tudjuk nyújtani ügyfeleink részére, és mindezt kedvező árakon, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett! Mi rád bízzuk a döntést, hogy miből mennyit szeretnél, ezért minden tárhely csomagunkhoz korlátlan domain elhelyez...

Olcsó webtárhely csomagjainkat a legnagyobb körültekintés mellett állítottuk össze, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást tudjuk nyújtani ügyfeleink részére, és mindezt kedvező árakon, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett! Mi rád bízzuk a döntést, hogy miből mennyit szeretnél, ezért minden tárhely csomagunkhoz korlátlan domain elhelyezést, korlátlan emailfiókot, korlátlan ftp felhasználót, korlátlan MySQL adatbázist adunk, ezért neked csak a webtárhely méretét kell kiválasztanod.
Egy webtárhelyen akár több domaint is kiszolgálhatsz, így a nálunk megrendelt olcsó webtárhely csomagot akár több domain között is megoszthatod. Amennyiben már van regisztrált domained, regisztráld át hozzánk webtárhely megrendelésed mellé és spórolj pénzt vele, ráadásul ingyen átregisztráljuk a .hu domainedet, és MEDIUM vagy nagyobb webtárhely megrendelése esetén elég csak a tárhely éves díját fizetned, a domain hosszabbítás díját mi átvállaljuk. 

Webárhelyed azonnal aktiváljuk, amint a tárhely első éves díja megérkezett számlánkra.


Ha már van saját honlapod, domain neved, de nem vagy tökéletesen megelégedve jelenlegi webtárhely szolgáltatóddal, akkor nézd meg olcsó tárhely csomagjainkat, és válaszd ki a neked megfelelő tárhely méretet, majd a webtárhely csomag alatt lévő MEGRENDELEM gombra kattintva indítsd el a tárhely megrendelést. Automatizált rendszerünk azonnal küldi a proforma számlát, melynek kiegyenlítése után azonnal küldi automatikusan a webtárhelyhez szükséges elérési adatokat, és még a domain átregisztrálása előtt fel tudod tölteni a weboldalad, beállíthatod email címeidet, hogy az átregisztrálás után azonnal leállás nélkül működjön tovább weboldalad, és ne legyen fennakadás a levelezésedben sem. Amint elkészültél a weboldal feltöltéssel, email címek beállításával, kérjük ezt emailen jelezd felénk, és a domain átregisztrálást azonnal indítjuk, hogy mielőbb használni tudd megbízható webtárhely szolgáltatásunkat. Ha bárhol elakadnál, nyugodtan jelezd felénk, műszaki csapatunk készséggel segít bármiben, akár az egész webtárhely költöztetést is megcsináljuk helyetted, INGYEN.

30 napos pénzvisszafizetési garancia webtárhely szolgáltatásunkra

Hiszünk benne, hogy webtárhely szolgáltatásainkat kiváló minőségben tudjuk biztosítani minden ügyfelünk részére, így számodra is!
Ha esetleg mégse lennél 100%-ban elégedett az általunk nyújtott webtárhely szolgáltatással, úgy élhetsz a 30 napos pénzvisszafizetési garanciánkkal és bármiféle indoklás nélkül a már kifizetett éves webtárhely díjat 30 napon belül visszafizetjük részedre!


 • Díjnyertes Cpanel magyarul

  A világon legtöbbet használt és közkedvelt Cpanel tárhely szoftvert használjuk magyar nyelvű kezelőfelülettel

   
 • Korlátlan szolgáltatások

  Mi csak a tárhely méretét korlátozzuk, a domainek számát, email címeket, adatbázisokat, ftp felhasználókat nem.

   
 • CMS telepítés 1 kattintással

  Softaculous CMS telepítővel pár kattintással a közkedvelt CMS rendszereket telepítheted minden segítség nélkül

 • Választható PHP verzió

  Akár régi (PHP 4.4), akár az új technológiákra(PHP 5.6) épül weboldalad, nálunk minden gond nélkül fog működni

   
 • Joomla, Wordpress, Drupal

  A legismertebb, legtöbbet használt CMS rendszerek nálunk optimalizáltan tökéletes sebességgel működnek

   
 • Ajándék, akciók, üzlet

  Folyamatos akciókkal segítünk üzleted sikeressé tételében

 • 0/24 technikai support

  Felkészült, támogató csapatunk több évtizedes szerver üzemeltetési tapasztalattal rendelkezik

   
 • Biztonságban mindennap

  Tartalék szerverekkel és napi mentéssel tesszük még biztonságosabbá tárhely használatát

   
 • Túlterhelés védelem

  Minden tárhely erőforrás igényét monitorozzuk, hogy egy esetlegesen túlterhelt tárhely ne okozzon problémát

Bővebben

WEBTÁRHELY CSOMAGJAINK 4 terméket találtam.

Mutat 1 - 4 / 4
Mutat 1 - 4 / 4